Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

Kewarganegaraan ku Unit Investasi (CIU) masihan rekomendasi ka Kabinet pikeun persetujuan bisnis, naha aya atanapi anu diusulkeun, pikeun kaperluan investasi dina bisnis handapeun Program Kewarganegaraan ku Investasi.

Dua pilihan investasi bisnis nyaéta:

  • A ngalamar pokoin, atas namina sorangan, damel investasi dina bisnis anu disatujuan sahanteuna US $ 1,500,000
  • Minimal 2 jalma pikeun ngadamel investasi gabungan dina bisnis anu disatujuan jumlahna sahenteuna AS $ 5,000,000. Saban jalma diwajibkeun nyumbangkeun sahenteuna AS $ 400,000 kana investasi gabungan. Hiji aplikasi pikeun Kawarganegaraan ku Investasi tiasa dikintunkeun pikeun namina atanapi namina ngalangkungan agén.

Sakali persetujuan pikeun investasi bisnis parantos dipasihkeun, CIU bakal ngémutan aplikasi pikeun kawarganagaraan. Prosés aplikasi anu sami sareng NDF, nyaéta saatos ngalebetkeun aplikasi anjeun anjeun bakal dipenta pikeun mayar biaya rajin sareng 10% biaya pamrosésan pamaréntah. Saatos nampi serat persetujuan anjeun bakal dipenta pikeun mayar saldo biaya pamrosésan pamaréntah sareng jumlah investasi bisnis anjeun dina waktos 30 dinten. Kusabab sipat anu beragam tina Investasi sapertos kitu, sagala perjanjian escrow bakal disawalakeun diantara pihak-pihakna tapi transfer tina jumlah investasi kedah dilakukeun dina jangka waktu 30 dinten ti saprak diterbitkeun surat persetujuan.

Kanggo hiji pelamar tunggal, atanapi kulawarga 4 atanapi kirang

  • Waragad ngolah: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000

Ongkos ngolah: AS $ 30,000 tambah US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan

Sakali ditampi, sertipikat pendaptaran bakal dikaluarkeun kanggo para pelamar primér sareng anggota kulawargana anu bakal dikintunkeun ka kantor paspor kalayan aplikasina sareng dokuméntasi anu dibarengan.

Agén / wakil anjeun anu badé mamatahan anjeun ngeunaan kaping anu aya pikeun:

  • Didatangan Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng sumpah atanapi nyatakeun kasatiaan.
  • Didatangan Kedubes, Komisi Tinggi atanapi Kantor Konsulat Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng nyandak sumpah atanapi negeskeun kasatiaan. Tautan ka Kedutaan / Komisi Tinggi / Kantor Konsuler ditampilkeun dina halaman anu séjén.


Inggris
Inggris