Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Universitas Univérsitas Kulon (UWI) Dana tunggal - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Univérsitas West Indies (UWI) tunggal

harga biasa
$12,000.00
harga diobral
$12,000.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Univérsitas West Indies (UWI) tunggal

Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Univérsitas West Indies (UWI) tunggal

Pilihan University of West Indies Fund (UWI) mangrupikeun mékanisme pikeun ngabiayaan kampus anu kaopat UWI kaopat.

Panawaran pikeun Kewarganegaraan ku Program Investment anu milih pilihan ieu bakal diperyogikeun pikeun nyandak investasi AS $ 150,000 kulawarga genep (6) atanapi langkung (nyaéta jumlah minimum jalma pikeun aplikasi nyaéta 6).

Partisipasi dina pilihan tiasa nampi salah sahiji anggota kulawarga kanggo sataun, SPP ngan, beasiswa di Universitas Hindia Kulon.

Proses aplikasi lumayan langsung sareng formulir aplikasi tiasa didaptarkeun ti Agén Dilisensi lokal, anu parantos di lisensikeun ku Kewarganegaraan ku Unit Investment (CIU).

Kana kiriman aplikasi anjeun anjeun bakal dipenta pikeun mayar rajin pinuh. Bayaran 10% tina biaya ngolah berlaku pikeun kulawarga tujuh (7) jalma atanapi langkung. Saatos nampi surat persetujuan, anjeun bakal dipenta pikeun mayar kasaimbangan biaya pangolahan pamaréntahan, waragad paspor sareng kontribusi anjeun. Waragad dibayar langsung ka Unit sareng kontribusi anjeun kedah dilakukeun ka Dana Khusus Pamaréntah dina jangka waktu 30 dinten.

Sakali ditampi, sertipikat pendaptaran Kewarganegaraan bakal dikaluarkeun pikeun pelamar primér sareng anggota kulawargana anu bakal dikintunkeun ka Kantor Passport pikeun diolah sareng aplikasi pasporna sareng dokuméntasi anu dibarengan. Kana parantos réngsé, agén / wakil anjeun anu sah bakal neraskeun dokumen Paspor sareng Sertipikasi Kewarganegaraan ka anjeun.

Dina kasempetan anu munggaran anu anjeun didatangan Antigua sareng Barbuda anjeun tiasa sumpah atanapi nyatakeun kasatiaan atanapi anjeun tiasa ngadatangan hiji Kedubes, Komisi Tinggi atanapi Kantor Consular Antigua sareng Barbuda kanggo nedunan syarat pikeun sumpah atanapi panyumputan kasatiaan.


Kontribusi pikeun Dana Universitas Hindia Kulon (UWI) Dana 

A. Pikeun kulawarga 6: -

  • Kontribusi AS $ 150,000 (kaasup biaya processing)

B. Kulawarga 7 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000
  • Ongkos Ngolah: US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan


Inggris
Inggris