Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - tunggal Pembangunan Nasional Nasional (NDF) - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - tunggal Pembangunan Nasional (NDF) tunggal

harga biasa
$12,000.00
harga diobral
$12,000.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 
Pajak kaasup. Balanja diitung dina Checkout.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Pembangunan Nasional (NDF)

Cara séjén pikeun meunangkeun kawarganagaraan di nagara-nagara ieu nyaéta nyumbang kana dana anu kasohor di dunya anu disebut Dana Pembangunan Nasional (FND). Éta mangrupikeun éntitas anu dikawasa ku Parlemén pikeun nyegah korupsi, anu ogé diaudit ku firma audit anu diakui sacara internasional. Ieu ampir nirlaba.

Tujuan utama yayasan nyaéta pikeun sponsor proyék nagara. UU Manajemén Keuangan 2006 ngajamin legalitas éntitas sapertos kitu.

Pikeun janten anu gaduh kawarganagaraan ngalangkungan metode ieu, anjeun kedah mayar kontribusi $ 100,000. Sakabéh jumlahna lump sum.

Kauntungan sejenna tina cara ieu nyaeta, babarengan jeung jalma anu ngalamar kawarganagaraan, anggota kulawargana langsung, nyaéta pamajikanana / salakina, anak-anakna, anu teu bisa hirup nyorangan, sarta indung jeung bapana anu umurna leuwih 58 bisa ogé. nampi kawarganagaraan dina pembayaran tunggal. Nanging, ieu henteu ngabebaskeun aranjeunna tina biaya sareng biaya nagara.

Kawilang gampang pikeun nerapkeun: bentuk dokumén sareng sadaya inpormasi tambahan tiasa dicandak ti lembaga otorisasi lokal anu dilisensikeun ku Unit Kewarganegaraan sareng Investasi (CIU).

Sakali aplikasi sareng dokumén sanésna dikintunkeun, anjeun kedah mayar biaya pikeun mastikeun yén aranjeunna otentik sareng dieusi leres, ogé mayar biaya nagara 10 persen. Sakali anjeun disatujuan pikeun sadaya prosedur, mayar sésa biaya, paspor, sareng mayar langsung ka NDF.

Sakali sadaya pamayaran anjeun parantos ditampi, anjeun bakal gaduh aksés kana dokumén pendaptaran kawarganagaraan pikeun anjeun sareng baraya anjeun. Léngkah salajengna nyaéta pikeun kéngingkeun paspor sareng sumpah atanapi nganjang ka konsulat pikeun tungtungna ngajamin kawarganagaraan anyar.

Kontribusi pikeun Dana Pembangunan Nasional 

A. Pikeun pelamar tunggal, atanapi kulawarga 4 atanapi kirang

  • Kontribusi US $ 100,000
  • Waragad ngolah: US $ 30,000        

B. Kulawarga 5 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000
  • Ongkos ngolah: AS $ 30,000 tambah US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan
Inggris
Inggris