Sarat jasa

Sarat of Service


pamayaran


Anjeun tiasa mayar pesen anjeun dina halaman wéb nganggo kartu bank. Pamayaran dilakukeun ngalangkungan Srtipe.com nganggo kartu Bank tina sistem pamayaran ieu:

VISA Internasional VISA
Mastercard WorldCard MasterCard


Pikeun mayar (tuliskeun detil kartu anjeun), anjeun bakal dialihkeun ka gateway pembayaran Srtipe.com ... Patalina sareng gateway pembayaran sareng mindahkeun inpormasi dilaksanakeun dina modeu aman nganggo protokol énkripsi SSL. Upami bank anjeun ngadukung téknologi pembayaran online aman Diverifikasi Ku Visa atanapi MasterCard SecureCode, anjeun ogé kedah lebetkeun kecap konci khusus kanggo mayar. Situs ieu ngadukung énkripsi 256-bit. Kerahasiaan tina inpormasi pribadi anu dilaporkeun dipastikeun Srtipe.com ... Inpormasi anu dilebetkeun moal disayogikeun ka pihak katilu, kacuali dina kasus anu disayogikeun ku panerapan Uni Éropa. Pamayaran kartu bank dilaksanakeun saluyu sareng sarat tina Visa Int. sareng MasterCard Éropa Sprl.

Inggris
Inggris