kawijakan pengiriman barang

pamayaran

Anjeun tiasa mayar pesen anjeun dina halaman wéb nganggo kartu bank. Pamayaran dilakukeun ngalangkungan Srtipe.com nganggo kartu Bank tina sistem pamayaran ieu:

  • VISA Internasional pisa
  • Mastercard Di Seluruh Dunya MasterCard

Pikeun mayar (tuliskeun detil kartu anjeun), anjeun bakal dialihkeun ka gateway pamayaran Stipe.com... Patalina sareng gateway pamayaran sareng mindahkeun inpormasi dilaksanakeun dina modeu aman nganggo protokol énkripsi SSL. Upami bank anjeun ngadukung téknologi pembayaran online aman Diverifikasi Ku Visa atanapi MasterCard SecureCode, anjeun ogé kedah lebetkeun kecap konci khusus kanggo mayar. Situs ieu ngadukung énkripsi 256-bit. Kerahasiaan tina inpormasi pribadi anu dilaporkeun dijamin Stipe.com... Inpormasi anu dilebetkeun moal disayogikeun ka pihak katilu, kacuali dina kasus anu disayogikeun ku panerapan Uni Éropa. Pamayaran kartu bank dilaksanakeun saluyu sareng sarat tina Visa Int. sareng MasterCard Éropa Sprl.

PEMBATALAN PEMBAYARAN JEUNG PENGEMBALIAN

Upami saatos operasi pamayaran kedah dibatalkeun, mangga ngahubungi kami ku telepon + 8 800 500 3757, +7 495 991 70 20... Punten perhatoskeun yén pengembalian dana didamel ngan ukur kana kartu anu mayar na dibayar.

Inggris
Inggris