kawijakan ngabalikeun duit

PEMBATALAN PEMBAYARAN JEUNG PENGEMBALIAN

Upami saatos operasi pamayaran kedah dibatalkeun, mangga ngahubungi kami ku telepon + 44 20 3807 9690. Punten dicatet yén pengembalian dana didamel ngan ukur kana kartu anu mayar na dibayar.

Inggris
Inggris