Konsultasi di Éropa ngeunaan kawarganagaraan kadua

  • Ngan pikeun klien kami kami nawiskeun hiji kombinasi metot tina libur mewah dina puri anggur heubeul kalawan nasihat on kawarganagaraan kadua.
  • Unggal kamar di benteng unik. Dina hal patuh sareng mayar kontrak pikeun kawarganagaraan kadua, biaya hirup anu dibayar kalebet kana biaya kontrak. Dina hal ieu, pakansi anjeun dina puri kuna, babarengan jeung rundingan kawarganagaraan, tasting tina wines pangalusna di dunya, leres pisan bebas *.
  • Buku tetep anjeun: https://vicastle.com/
Inggris
Inggris