CITIZENSHIP ANTIGUA DAN BARBUDA

  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - tunggal Pembangunan Nasional (NDF) tunggal
    Citizenship of Antigua and Barbuda - The National Development Fund (NDF) single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Perumahan tunggal
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Real Estate single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Usaha Pelaburan tunggal
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Business Investment single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Univérsitas West Indies (UWI) tunggal
    Citizenship of Antigua and Barbuda - University of the West Indies (UWI) Fund single - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Pembangunan Dana Nasional (NDF)
    Citizenship of Antigua and Barbuda - The National Development Fund (NDF) Family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Perumahan
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Real Estate family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis
    Citizenship of Antigua and Barbuda - Business Investment family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga kulawarga Dana Nasional (UWI) Dana
    Citizenship of Antigua and Barbuda - University of the West Indies (UWI) Fund family - Citizenship of Antigua and Barbuda
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku

Mangpaat Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda

Bangsa pulo Antigua mangrupikeun tempat dimana urang asing tiasa nampi kawarganagaraan resmi anu dikonfirmasi ku investasina.

Seueur jalma impian kéngingkeun paspor pamaréntahan ieu, sabab ieu muka seueur hak istimewa:

Kamungkinan asupna bébas visa ka wilayah EU, jsb.;

Milik visa AS, anu jangka panjang;

Pamakéan bank EU;

optimasi pajeg.

Sajaba ti éta, anjeun bisa ménta paspor urut kaayaan anjeun, jeung anjeun teu diperlukeun pikeun ujian nyokot dina basa jeung sajarah nagara. Bonus sanésna, basa resmi pulo nyaéta Inggris, janten teu kedah aya masalah sareng komunikasi sareng dokumén.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun janten warga nagara:

mayoritas;

Tanpa hal kriminal;

Verifikasi positip tina dokumén;

Panghasilan légal;

Niat pikeun investasi.

Pikeun janten wadah paspor, investasi sahenteuna $ 100,000 dina Dana Pembangunan Nasional. Jumlah ieu manglaku ka pamajikan/salaki jeung dua tanggungan. Upami anjeun gaduh langkung seueur, jumlahna janten sakitar $125,000.

Salian investasi di NDF, aya sababaraha rupa pikeun meunangkeun paspor nagara tangtu:

Sponsor hiji proyék pangusaha (tina USD 1.5 juta);

Milik real estate husus diijinkeun ku nagara, nu kudu dipiboga salila sahenteuna 5 taun (tina 200 sarébu dollar AS);

Sponsor di Universitas Hindia Kulon (tina 150 rébu dolar AS).

Antigua sareng Kewarganagaraan Barbuda
Inggris
Inggris